Jan T, Helene & Jan K

Op televisie komen Jan T, Helene en Jan K regelmatig voorbij. Recent waren ze te zien bij Jouw vrouw, mijn vrouw en bij Spuiten en Slikken. En nu staan ze zomaar in ons boek!

Jan K: ‘Het leek me een geweldig idee om met Jan T en Helene samen te leven. Ik was echter nog getrouwd en wist dat mijn nu ex-vrouw er zeker niet in mee wilde gaan. Toch bood het mij de opening waar ik stiekem van had gedroomd: dat ik echt mijn leven kon delen met de liefde van mijn leven.’

Jan T: ‘In het begin kwam Jan K elke week een avondje bij ons. Al snel kwamen daar de zaterdag en de zondag bij. Even later de vrijdag, gevolgd door nog een extra avond. Dat het zo snel ging, was best even wennen. Sinds maart 2017 wonen we met z’n drieën samen.’

Helene: ‘We doen ook onze individuele dingen, dus het is geen ongezonde symbiose. Paarden zijn voor mij bijvoorbeeld erg belangrijk. Ik heb prachtige Arabieren en doe aan endurance sport. Er komen steeds meer paarden bij. En ik studeer graag. Alles wat met mensen of dieren te maken heeft, vind ik interessant.’

Hoe werkt dat eigenlijk als je met z’n drieën (of meer) in slaap valt ’s nachts? Daarover (en over meer!) vertellen de Jannen en Helene in ons boek. Benieuwd naar de rest van dit verhaal?

>>Bestel het boek! Je kunt kiezen uit de Nederlandse of Engelse editie.