Isa

Een tipje van de sluier uit het verhaal van Isa. Als submissieve vrouw kiest zij ervoor om eigendom te zijn van haar dominante meester. Zij staat onherkenbaar in ons boek. Hieronder lees je alvast iets over het waarom daarvan. In het boek vertelt ze natuurlijk veel meer. Wij vinden het geweldig dat zij toch zichtbaar is in Love Spectrum, geheel in lijn met de missie die wij hebben. We willen graag dat iedereen zichzelf kan zijn op liefdesgebied. Daar wordt de wereld mooier van.

Isa: ‘Als niemand hier moeilijk over zou doen en ik het met iedereen kon delen, dan zou dat geweldig zijn. Op mijn werk denken ze dat ik op liefdesgebied maar wat rondscharrel. Mijn moeder vermoedt dat ik een soort los-vast vriendje heb. Mijn kinderen weten niet dat mijn partner bestaat. Regelmatig ga ik naar de kerk. Dat is heel belangrijk voor mij, maar daar durf ik überhaupt niemand iets te vertellen over mijn BDSM-relatie. Toch is hij mijn grote liefde. Hij is mijn man. Ik beleef momenteel de Nummer Eén Liefdesrelatie van mijn leven. Eentje die veel dieper gaat dan welke vanillarelatie die ik ooit had. Ik leef twee levens naast elkaar. Interessant en ingewikkeld.’

Veel meer details van Isa’s lifestyle zie je in Love Spectrum. Laat je verrassen door aspecten uit de BDSM-wereld die je wellicht nog niet kende.  

>>Bestel het boek! Je kunt kiezen uit de Nederlandse of Engelse editie.