Arina

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Maak er een mooi 2019 van! Liefs, Petra en Manon.

Om liefde in je leven te ervaren heb je niet per se een partner nodig, zo vertelt Arina in Love Spectrum. Een mooi rolmodel, deze zeer succesvolle zakenvrouw, vinden wij.

Arina: ‘Ik ben single, maar deel mijn leven met heel veel mensen. Bij mensen ervaar ik liefde en dat heeft iedereen volgens mij nodig. Daarom red ik het zonder vaste partner. Liefde is voor mij een heel breed begrip. Ik voel het ook voor de natuur, voor mijn bedrijf en voor dieren.
Mensen vragen me wel eens waarom een leuke vrouw als ik geen partner heeft, terwijl ze klagen over hun eigen partner. Dan vraag ik waarom zij ervoor kiezen om bij hun partner te blijven.
Door opmerkingen van anderen kun je gaan denken dat je een beetje anders bent, omdat je niet standaard een relatie hebt. Maar wat is standaard? Dat bestaat volgens mij helemaal niet.’

Hoe is Arina tot deze lifestyle gekomen? In Love Spectrum vind je het hele verhaal en alle foto’s.

We hebben je hulp nodig om deze publicatie te kunnen maken, het bedrag van de crowdfunding zal gebruikt worden om een groot gedeelte van de drukkosten te kunnen bekostigen. Reserveer jouw boek op https://www.voordekunst.nl/projecten/8185-love-spectrum-1 of kies een van de andere bijzondere tegenprestaties als dank voor jouw bijdrage.