Hans & Karin

Onze missie is dat mensen zich op een positieve manier over elkaars liefdesleven kunnen verwonderen, zonder te oordelen. Dat sluit prachtig aan bij het verhaal van Hans & Karin, die proberen taboegevoelige onderwerpen zoals BDSM en Age Play uit de taboesfeer te halen.

Hans: ‘Ik dacht dat BDSM iets verschrikkelijks was wat niemand mocht weten. Totdat ik op mijn twintigste een informatieavond van de landelijke vereniging voor mensen met SM-gevoelens (de VSSM) bijwoonde. Daar, op het podium, vertelde een dame over haar seksuele fantasieën die precies aansloten op die van mij. De opluchting die ik toen voelde, gaf me echt een gevoel van thuiskomen. Ik dacht: dit bestaat, ik kan dit uitleven met gelijkgestemden zonder dat het mij een hufter maakt. Ik kan gewoon de feminist blijven die ik ben.’ 

Karin: ‘Ik wist op mijn veertiende al dat ik kinky was. Op mijn vijfentwintigste ontdekte ik Age Play. Twee voorkeuren waardoor ik dacht: dit ga ik nooit bij één persoon vinden. Inmiddels ben ik elf jaar met Hans getrouwd.

Mijn lifestyle heet “Age Play”. Ik vind het leuk om meisjesjurkjes te dragen, strikjes in mijn haar te doen en om een teddybeer te knuffelen. Mensen weten vaak niet wat ze tegen me moeten zeggen en zeggen dan iets stoms. Hans wist dat wel. Dat maakte hem direct interessant.’ 

Deze preview smaakt naar meer, kunnen wij ons zo voorstellen. Dat willen we je dan ook niet onthouden. Binnenkort een filmpje waarin Hans & Karin iets bijzonders vertellen.

>>Bestel het boek! Je kunt kiezen uit de Nederlandse of Engelse editie.