nieuwsvorderingen

3 juni 2018 – Castingdag 1 – Love Spectrum fotoverhaalboek

Ben jij met jouw partner(s) straks een van de geportretteerden in ons boek? Dan draag je met jouw zichtbaarheid bij aan meer liefde en respect voor elkaar in deze wereld.

Fotograaf Petra van Velzen maakt een schitterende portretserie van jou en jouw partner(s) waarvan je voor de rest van je leven plezier hebt.

Schrijver Manon Brinkman legt jullie verhaal vast in woorden.

In ieder geval zoeken we nog de volgende mensen:

– Iemand die nog nooit een liefdesrelatie heeft gehad
– Een man en vrouw (heterorelatie) die pas (niet langer dan een jaar) getrouwd zijn
– Iemand die er bewust voor kiest om geen liefdesrelatie aan te gaan
– Twee kleuters die elkaar lief vinden en misschien wel tegen elkaar zeggen ‘ik wil met je trouwen’ (uiteraard begeleid door hun ouders)
– Een non of priester die verbonden is met Jezus of God, zoals een ander met een partner
– Een lange afstandsrelatie (denk aan de ‘all you need is love’ verhalen)
– Mensen met een heel groot samengesteld gezin.

Staat jouw relatievorm er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We worden vrolijk van diversiteit in relatievormen, we horen graag jouw liefdesverhaal!

Zin om mee te doen?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@lovespectrum.nl. We bellen je dan en nemen een paar vragen met je door, om te kijken of jouw verhaal in ons boek past. Denken we dat dat zo is? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Pas daarna besluiten we (zowel jullie als wij) of jullie verhaal daadwerkelijk in ons boek komt. Kiezen we ervoor om dat niet te doen? Voel je dan niet afgewezen.

Onze ‘selectiecriteria’ zijn gericht op het creëren van een zo divers mogelijk spectrum, omdat we nu eenmaal geen tijd en ruimte hebben om honderd portretten te maken. Hoe graag we dat ook zouden willen.

Ben je bij ons geweest voor een persoonlijk gesprek? Dan krijg je hoe dan ook een uitnodiging voor onze spectaculaire boekpresentatie.